Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Китодар Тодоров вкарва Гери-Никол в банда

отпечатай новината

03.05.2018 17:03 | Видян 2234 пъти

Китодар Тодоров вкарва Гери-Никол в банда

На лятно турне и с нова вокалистка ще видим любимата на тийнейджърите бунтарска група в пълнометражната лента „Революция X”. На сцената заедно с Боби (Иван Тишев) и Филип (Иван Иванов) ще излиза Гери-Никол, а участието й в бандата е предначертано от продуцента, чиято вратовръзка затяга Китодар Тодоров.

Продължението на популярния сериал на BTV “Революция Z” ще се завърти на голям екран от следващия петък (11 май), а наред с добре познатите ни лица, ще видим още Александър Сано, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Люси Иларионов и Димитър Бербатов, който дебютира в ролята на мастит мафиот.

„Искам да изкажа огромни благодарности на целия екип на "Революция Х". Изключително съм щастлива,че имах честта да участвам в този проект заедно с едни от най-големите имена на българското кино! Благодаря им за това,че споделиха опита си с мен и ме научиха на много, както и че ме вдъхновиха да продължа да се развивам в сферата на филмовото изкуство“, разчувства се по повод участието си в продукцията Гери-Никол.

Какво се случва, когато шофьорът на автобуса ти се окаже наркодилър и турнето ти се съчетае с училищна екскурзия, която директорът (Георги Кадурин) използва като коз в спечелването на отличие? Тези въпроси ще застанат на дневен ред във филма, режисиран от Димитър Гочев.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !