Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жури оценява Equinox на 7 май

отпечатай новината

04.05.2018 14:28 | Видян 1661 пъти

Жури оценява Equinox на 7 май

Групата Equinox, които ще представят България на Евровизия след дни, ще направят последната си репетиция, с която ще усъвършенстват изпълнението си на сцената в зала Altice Arena в Лисабон, на 7 май.

Същата вечер ще се състои и т.нар. „жури финал“, когато оценяващите ще дадат своя вот за техния фаворит, пише Монитор. Гласовете им ще оформят половината от финалния резултат на Евровизия.

„Доволни сме от напредъка в нашето представяне. Смятам, че за едно толкова сложно изпълнение, всичко се получава на най-високо ниво. Разбира се, има още някои неща, които смятаме да променим, но съм убеден, че всичко ще бъде перфектно за истинското шоу на 8 май”, заяви Владимир Михайлов след края на втората репетиция на Equinox в рамките на форума.

Заедно с Жана Бергендорф, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл пристигнаха в португалската столица в края на миналата седмица, когато направиха и дебюта си на голямата сцена там.

За разлика от първите проби, този път българският екип включи различна конфигурация на светлините на сцената в Лисабон и нанесе промени по заснемането на песента.

„Сцената е наистина огромна и ни трябваше известно време, за да се опознаем с нея, да свикнем със заснемането и това къде да застанем в точния момент. Сега обаче се чувстваме много по-уверени, а и със следващите репетиции смятам, че напълно ще се слеем с атмосферата”, уточнява и Симеонов.

Тази година България ще участва под номер 10 в първия полуфинал на Евровизия, който ще се проведе на 8 май.

За българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония.

Ако Equinox се класира за големия финал, зрителите ще чуят песента Bones още веднъж - на 12 май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !