Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рачков и Фънки в люта война

отпечатай новината

10.05.2018 12:05 | Видян 2133 пъти

 Рачков и Фънки в люта война

Водещият Димитър Рачков и журито в "Като две капки вода" Димитър Ковачев не могат да се понасят. Комикът и рокаджията са във война от години. Причината за неразбирателството е, че Рачков ревнувал от забавния Фънки, който с лекота печелел симпатиите на публиката, пише "Таблоид". За никого от шоуто не е тайна, че отношенията между адашите са много далеч от приятелски. „Между двамата тлее конфликт, който ескалира наскоро в ефир.

Неслучайно водещите на култовото шоу за имитации по Нова телевизия Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков на няколко пъти се изгавриха с Фънки”, обяснява информаторът на изданието.

„Тази вечер имитациите ще започнат с Фънки, който ще трябва да влезе в ролята на любимия си колега от шоубизнеса Къци Вапцаров”, заядоха се зевзеците в началото на едно от последните предавания. Къци и Фънки се превърнаха в „смъртни врагове” след участието им в риалити формата „Биг Брадър”. Затова и изненадата, която актьорският дует спретна на рокаджията, не се понрави Фънки, но заради шоуто и зрителите бившият вокалист на „Ера” се съгласи на неприятната трансформация. След края на живото предаване 58-годишният музикант и продуцент избеснял и вдигнал чутовен скандал на Рачков.

„Бившият на Мария Игнатова пренася личната си война в предаването. Не бива така, явно не може да разграничи професионалните ангажименти от пристрастията”, коментирали пред вестника от кухнята на „Капките”. Фънки недолюбва дребния комик и заради други злъчни шеги на бургазлията. Музикантът още не може да прости гаврата от миналия сезон на шоуто, когато Рачков и Зуека го накараха да се притегли в ефир, за да му се присмеят дружно на наднормените килца.

За щастие кантарът не успя да „улови” рокаджията и до тотално осмиване не се стигна. Кодошът обаче наля още масло в огъня на омразата помежду им. Макар продуцентът на шоуто „Като две капки вода” Маги Халваджиян на няколко пъти да се опитал да помири войнствените адаши, лулата на мира така и останала неизпушена. Рачков се оправдал, че правят забавно предаване и трябва да се шегуват дори с журито, докато Фънки смятал, че всичко е целенасочено. „Едва ли някога ще се сдобрят, но поне отношенията им да не влияят на предаването, иначе става тягостно”, коментираха пред „Таблоид” от екипа на „Капките”.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !