Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

В САЩ треперят от Ванга

отпечатай новината

10.05.2018 16:29 | Видян 2365 пъти

В САЩ треперят от Ванга

Нервно втрисане получават политическите и финансовите анализатори зад океана, когато четат думите на Петричката врачка. Според едното пророчество Китай окончателно ще се утвърди като "новата суперсила", изпреварвайки категорично САЩ, а според другото ще бъде открита "нова форма на енергията" след полет до Венера. Това гласят пророчества на Ванга, които са публикувани от авторитетното издание "Ню Йорк пост".

През последните години западни медии имат засилен интерес към българската пророчица и периодично пишат нейни предсказания за човечеството. Според Ванга през 5078 г. хората ще напуснат границите на вселената, а година по-късно светът ще приключи. "От 4302 г. до 4674 г. човекът достига до това ниво на развитие, в което може да комуникира с Господ. Хората ще открият и тайната на безсмъртието, и лек за всички болести. Ще забравят злото и омразата.

Броят на хората, които живеят на различни планети, ще е около 340 милиарда", пишат от "Ню Йорк пост", цитира в. "България днес". В изданието са поместени още няколко нейни предсказания за векове напред във времето. Според Ванга между 2025 и 2028 година ще бъде решен проблемът с недостига на храна по света. Ще бъде намерено ефикасно решение за справяне с глада и изхранване на нарастващото население. В периода 2033 и 2045 г. гадателката е посочила, че ще се случат три важни неща - ледовете на полярните шапки ще се разтопят и нивото на Световния океан ще се вдигне, ислямът ще доминира в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическият елит, както и че световната икономиката ще е във възход.

Друго предсказание ни казва, че между 2072 г. и 2086 г. в света ще господства безкласово комунистическо общество. В поредицата пророчества не е пропуснат и извънземният живот. "Между 2170 г. и 2256 г. земните колонии, изградени на Марс, ще укрепнат и ще се сдобият с ядрено оръжие. Марсианските колонизатори ще поискат да станат независими от Земята и със собствено управление. По същото време на нашата планета ще бъде изграден първият автономен подводен град.

Отново през този период в търсене на извънземен живот ще се натъкнем на "нещо ужасяващо", се казва още в журналистическия материал. Ванга предсказва, че между 2262 г. и 2304 г. ще можем да осъществяваме пътувания във времето. Някъде по това време ще осъществим контакт с извънземни и ще разкрием важни вселенски тайни. Апокалиптични прогнози гласят, че след 2341 г. серия от природни и причинени от човека природни катаклизми ще засегнат Земята.

До 3797 г. планетата ни ще стане необитаема и хората ще търсят спасение в друга слънчева система. През годините на българската пророчица са приписвани всевъзможни предсказания, като за голяма част от тях няма категорични доказателства, че са изречени от нея.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !