Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Топмоделите ни на Ривиерата, Парис дойде с 13 чанти

отпечатай новината

15.05.2018 18:00 | Видян 2867 пъти

Топмоделите ни на Ривиерата, Парис дойде с 13 чанти

Топмоделите Деси Зидарова и Катя Пенева - Тялото, тя в компанията на мъжа си - бизнесмена Десислав Попов, са сред българските представители на елита, които оставиха скуката в София, за да се насладят на живота на Ривиерата - тази седмица в Кан, а който издържи на темпото - и другата покрай Формулата в Монте Карло.

По купоните в Кан шестват и немалко други парти ветерани. На 25-годишнината на бижутата Гризогоно се появиха Шарън Стоун, която е интересно що за бал ще организира днес в отсъствието на вечния си спонсор Харви Уайнстайн, Антонио Бандерас, Парис Хилтън, която пристигна с 13 пътни чанти, без да броим дамската й.

За най-стилна на червения килим до момента е определена Диане Крюгер, която не сте забравили като Хубавата Елена от Троя, с направена по нея в древногръцки маниер рокля - важна точка за Армани Приве. На този фон експрезидентската съпруга Карла Бруни в Шанел бледнешее. И двете бяха с бижута Chopard. Джейн Фонда в Живанши смая всики с перфектния си имидж и неуморното прескачане между партитата и червения килим.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !