Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бербатов отново №1 на годината

отпечатай новината

11.01.2008 12:34 | Видян 2796 пъти | Гласували 3

Бербатов отново №1 на годината

Димитър Бербатов отвя конкуренцията и спечели анкетата за футболист №1 на 2007 година в България, писа Стандарт. Резултатите бяха оповестени вчера официално от БФС, награждаването ще е през февруари или дори март. Бербо печели за 4 път наградата, като по този показател задмина Христо Бонев. Пред нападателя на Тотнъм е само Христо Стоичков (5 първи места).

Щастлив съм, че радвам с играта си феновете на футбола в България и благодаря на спортните журналисти за избирането ми за футболист номер 1 за 2007 година. Признанията, които получавам в родината си, са голяма чест за мен! Разчитам, че журналистите ще проявят разбиране към напрегнатата ми програма в момента и невъзможността да разговарям с всекиго по отделно. За мен ще бъде удоволствие да отговоря на всички въпроси, когато пристигна в България за церемонията по връчване на наградата, гласеше съобщението на Бербатов до медиите.

Далеч зад Митко (327 т.) стоеше най-добрият му приятел Мартин Петро(246) и Георги Петков (47). В анкетата гласуваха 139 журналисти от 46 медии, изненадващо част от националните телевизии отказахада участват.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !