Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Николета с ултиматум към Михайлов: Връщаме се в България

отпечатай новината

18.05.2018 15:12 | Видян 3801 пъти

Николета с ултиматум към Михайлов: Връщаме се в България

Мъжемелачката и половинката ѝ Николай Михайлов от няколко месеца са на Острова на Афродита, но нищо там не допада на плеймейтката. Затова тя смята да не припари повече в Кипър освен за кратка почивка. Въпреки че живее в лукс и охолство, в къща с басейн, на Лозанова островът хич не ѝ харесва. Преди известно време НиЛо заявила в прав текст на Михайлов-младши, че ако иска връзката им да продължи, трябва да се върнат в България.

Лозанова изтъква пред половинката си, че в Кипър е далеч от близките си и приятелите ѝ. Те трябва да пътуват по няколко часа, за да могат да я видят, пише седмичник. Освен това на Лозанова често ѝ се налага да кръстосва между острова и България, защото у нас снима куп реклами, а това ѝ носи доходите. Най-важното обаче е, че Николета иска дъщеря ѝ Никол да започне да ходи на училище в България, а не в друга страна.

Ники, който е футболист на Омония (Никозия), също вече не изгаря от желание да остане на острова, тъй като кариерата му и там не се развива, както му се иска. Той дори не се появи по време на последния мач на клуба си. По всичко изглежда, че Михайлов ще напусне отбора си и ще трябва да си търси такъв у нас. Синът на Боби Михайлов е спряган за столичния Левски и спекулациите сочат, че от лятото той ще облече синия екип.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !