Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Антъни Хопкинс бори гнева с алкохол

отпечатай новината

29.05.2018 12:09 | Видян 1756 пъти

Антъни Хопкинс бори гнева с алкохол

Кинолегендата Антъни Хопкинс призна, че е алкохолик. Зависимостите си обаче 80-годишният актьор намира за плюс, тъй като с тях бори гневните си изблици.

„Много се радвам, че съм алкохолик, това е великолепен дар. Защото където и да ида, тази пропаст е с мен. В нея е моята вулканична ярост, която аз използвам като гориво. Разбира се, то може и да те разкъса на парчета.“, заяви в интервю пред в. „Гардиън“ той.

Носителят на „ Оскар“ разказа още, че през 1975 г. са били последните му опити за справяне с яростта с повече професионални ангажименти.

„Тогава майка ми ме попита: „Защо просто не си останеш гадняра, който си? Бъди си чудовище.“. Съгласих се с нея“, допълни екранния Ханибал Лектър.

Преди дни Хопкинс попадна в по-скоро забавна, отколкото гневна ситуация, когато фенка го помисли за клошар. Това се случило по време на снимките на новата екранизация по „Крал Лир“ на Шекспир за BBC, разказа режисьорът на продукцията Ричърд Еър.

До неудобната ситуация се стигнало, след като сюжетната линия позиционирала актьора в раздърпани дрехи и вехтошарска количка на улиците в английския град Стивънидж. С участие в лентата се разписват още Ема Томсън, Емили Уотсън и Андрю Скот.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !