Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Кели Брук зарадва гаджето си с нови огромни гърди за ЧРД

отпечатай новината

30.05.2018 12:01 | Видян 4131 пъти

Кели Брук зарадва гаджето си с нови огромни гърди за ЧРД

Папараци заснеха пищните форми на 38-годишната моделка и актриса, докато тя си почиваше със своя интимен приятел - фитнес инструктора Джереми Паризи - на Миконос в Гърция.

Знойната актриса от Пираня 3Д съвсем се е отпуснала в компанията на своя френски кавалер. Момичето бе без грим и с разрошена коса. Затова снимките не приличат на онези, които тя публикува в Инстаграм.

Затова пък моделката в бял бански демонстрира достойнства, за които повечето биха си мечтали.  Двойката обаче не просто ей така е отишла в Гърция на почивка. Там двамата са решили да отпразнуват рождения ден на Паризи.

Преди два дни Кели публикува в Инстаграм своя снимка, на която позира с приятеля си. На снимката тя е по голи гърди, които притиска към любимия си. "ЧРД, @jeremyparisi. Ти ме правиш много щастлива. Днес е твоят ден", гласи коментар под фотоса.  

Независимо от това, че влюбените са заедно вече три години, те все още не възнамеряват да минават под венчилото. По-точно, Паризи все още го мисли. Наскоро Кели, както често се случва, сама му направи предложение за брак. Но той не оцени порива на чувствата, а и осъди любимата си за липсата на такт, защото могли да ги видят и чуят хората.

Източник: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !