Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Дивна не дала и стотинка за лечението на Кристин

отпечатай новината

30.05.2018 12:47 | Видян 2541 пъти

Дивна не дала и стотинка за лечението на Кристин

Два месеца и половина след катастрофата на пътя Русе-София, отношенията между двете бивши приятелки - Дивна и Кристин Илиева, все още са вледенени. Топмоделката едва не остана инвалид, като и в момента се намира в болница в Истанбул за поредна операция.

Според близки на Кристин Дивна изобщо не е посетила приятелката си в болницата в София. Лъжа били и тиражираните писания, че певицата е предложила да поеме част от разноските по лечението. Дивна, която се отърва без почти никакви наранявания, все още не била събрала смелост да се срещне лично с потрошената Кристин и да ѝ се извини в очите.

До този момент Дивна не е дала нито стотинка за лечението на манекенката, макар финансовото ѝ състояние да е значително. Тя спечели 500 хиляди лева като победителка в музикалното реалити Пей с мен. Близки до Дивна твърдят, че отдавна е профукала парите, но дали това е така, малцина знаят със сигурност.

Самата Кристин Илиева по обясними причини все още не е дала показания пред криминалистите. Има вероятност показанията ѝ да обърнат разследването и да утежнят положението на певицата от Русе, пише седмичник.

Изданието трвърди още, че Илиева е споделила пред свои близки следното: "По време на целия път тя шофираше екстремно, няколко пъти я помолих да намали скоростта и да не изпреварва толкова рисково, но не ме послуша..."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !