Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хайди Клум навърши 45

отпечатай новината

01.06.2018 11:18 | Видян 1605 пъти

Хайди Клум навърши 45

На 1 юни рожден ден празнува германския модел Хайди Клум. Бившият ангел на Victioria’s secret е манекенка, продуцентка, водеща и дори за кратко - актриса. Манекенката е родена през 1973 г. в Бергиш Гладбах в Германия в семейството на изпълнителен директор на козметична компания и фризьорка.

Когато завършила училище не искала да продължи в университет. Приятелка я убедила да се запише в национален конкурс за манекенки. Така през 1992 г. Хайди става най-добрата манекенка в Германия. Същата година сключва договор с американска компания. Майка е на 4 деца, три от които са от брака ѝ с певеца Сийл.

През 2009 година тя участва в шоуто на Victoria's secret едва пет седмици след раждането на сина си Лу Самюел, пише БЛИЦ. Най-голямото ѝ дете - дъщеря ѝ Лени е от връзката ѝ с бившия шеф на Формула 1 Флавио Бриаторе.

През 2004 г. Клум стана домакин, съдия и продуцент на риалити формата Project Runway в САЩ, в който дизайнери се състезават за възможността да покажат своите модели на седмицата на модата в Ню Йорк.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !