Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Деси Банова ще носи две фамилии

отпечатай новината

04.06.2018 17:30 | Видян 2136 пъти

Деси Банова ще носи две фамилии

Доскорошната водеща на прогнозата за времето Деси Банова ще носи две фамилии, след като каже заветното „да“ на президента Росен Плевнелиев. Макар двойката да не издава подробности около сватбата си, чаровната блондинка заяви, че ще се прекръсти на Банова – Плевнелиева.

Междувременно бившият държавен глава и синоптичката вече са избрали име на общия си наследник, но засега го пазят в тайна от суеверие. Деси обаче издаде, че момченцето им няма да е кръстено на дядо си.

Тя е бременна вече в петия месец и изпитва страх от кантара.

„Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", разказа пред Нова тв тя.

Първите месеци от бременността си Деси изкарала почти на легло, тъй като постоянно ѝ прилошавало. Това провокирало дъщеричката ѝ Йоана да изяви желание да я отмени в домашните задължения. Детето няма търпение да бута количката на братчето си, но отказва да се включи в смяната на памперси.

Връзката между чаровната блондинка и Плевнелиев стана обществено достояние миналия ноември. Тогава двамата обясниха, че искрата помежду им е пламнала близо половин година по-рано.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !