Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Опра си купи остров

отпечатай новината

05.06.2018 13:31 | Видян 1465 пъти

Опра си купи остров

Тв водещата Опра Уинфри е горд собственик на остров. Звездата е преброила 8,3 милиона долара за площ от 93 хиляди кв. м., а на терен ще разполага с основна къща, къща за гости, студио, сауна, обор и т.н.

Най-голямата постройка на острова, намиращ се в северо-западните части на Тихия океан, разполага с четири спални и три бани. Същите на брой помещения има и къщата за гости, макар да е значително по-малка по площ.

Самата Опра, издават източници пред TMZ, никога не е стъпвала на острова, а решението си взела след предварително проучване на територията.

Водещата е сред най-яростните защитници на жените в шоубизнеса в борбата им за равно заплащане отвъд океана. Преди няколко седмици тя се включи в петицията на кампанията One, в чийто фокус е именно половата равнопоставеност. Отвореното писмо е отправено към „световните лидери“, а за първи път за него се заговори още през март – на международния ден на жените. „Обърнете внимание на 130-те милиона момичета, които нямат образование. На милиардите жени без достъп до банкова сметка. На 39-те хиляди момичета, които станаха деца-булки днес. На всяка жена по света, която получава по-малко заплащане от мъжете за същата работа. Двата пола нямат равни права никъде. Но разликата е по-осезаема за жените, живеещи в бедност“, се казва в петицията, подписана от над 150 представители на шоубизнеса.

Освен Уинфри, каузата са подкрепили още Мерил Стрийп, Рийз Уидърспуун, Ейми Шумър, Тина Фей, Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Натали Портман и др.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !