Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елизабет II с внушителен сватбен подарък към Меган и Хари

отпечатай новината

05.06.2018 16:49 | Видян 2261 пъти

Елизабет II с внушителен сватбен подарък към Меган и Хари

Преди сватбата си през май британският принц Хари и избраницата му Меган Маркъл призоваха за благотворителни дарения, вместо подаръци. Въпреки това новите херцог и херцогиня на Съсекс са получили внушителен сватбен дар от кралица Елизабет Втора, пише в. Дейли експрес.

Предвид практиката ѝ да раздава имоти, се очакваше Нейно Величество да подари на принц Хари и съпругата му вила Йорк котидж, която се намира в провинциалното й имение Сандрингам в Норфолк. Според изданието имотът вече е собственост на херцога и херцогинята на Съсекс.

Принц Хари и съпругата му могат да използват новата си придобивка като ваканционно убежище. Кралица Елизабет Втора подари на по-големия си внук принц Уилям за сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г. 10-стайната къща Анмър Хол в Сандрингам, припомня изданието.

Внушителният подарък беше предвиден в началото на май от кралския биограф Дънкан Ларкъм.

„Кралицата има навика да раздава имоти, така че шансът принц Хари и Меган Маркъл да се окажат горди собственици на резиденция извън Лондон е голям. Макар да не е потвърдено, вероятно това ще бъде Йорк котидж в Сандрингам“, сподели тогава биографът.

Вилата се намира в разрастващото се имение на Нейно Величество в Норфолк на около 180 километра от двореца Кенсингтън в Лондон, където понастоящем живее двойката.

Преди Йорк котидж са обитавали бабата и дядото на кралица Елизабет Втора – крал Джордж Пети и кралица Мери. Нейно Величество наследява имението от баща си Джордж Шести след смъртта му през 1952 г.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !