Само за месец: КЗК одобри продажбата...

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) одобри...

Не може социалните мрежи да...

Репортери без граници" (RSF) предлага способи против...

Социалните разследват Митко Динев за натравяне на сина му

отпечатай новината

06.06.2018 12:52 | Видян 2209 пъти

Социалните разследват Митко Динев за натравяне на сина му

Бившият на Емануела Митко Динев е натровил сина си Димитър. Това научи ексклузивно HotArena от социални работници.

При тях е постъпил сигнал от майката на Мити. В него певицата описва изключително безотговорно поведение от страна на таткото. Ето и каква е историята. Миналата седмица наследникът на фамилията Диневи е взел при себе си малчугана. 3-годишният Митко имал непоносимост към няколко вида храни, сред които са яйцата. Майка му Емануела дори е удостоверила този факт, като е извадила медицински изследвания. Въпросните резултати, потвърждаващи проблема, са връчени и на бащата, за да е осведомен и да ги има предвид и да не позволява да попадат в устата на хлапето. На пръв поглед това е съвсем елементарна задача, но не и за Митко Динев.

След като върнал преди дни детето при неговата мама, се оказало, че всеки ден е тъпчел наследника си с яйца. Последствията са неприятни за малкото дете – Мити е започнал да повръща и е откаран спешно при лекар. Съвсем логично след случилото се е притеснената Емануела да подаде сигнал до социалните служби.

Митко Динев неведнъж е доказал неспособността си да бъде родител и да се грижи за сина си. През изминалите години почти всички пъти, в които е взимал малкия при себе си, нито една вечер не е прекарал с него, а го е оставял на специално наета за целта бавачка. Не е стоял над леглото му, за да го приспива като истински баща, а вместо това е предпочитал да си развява свободията из нощните заведения.

Нещо повече – Мити неколкократно се е връщал болен след уикендите, прекарани със своя татко. Историята помни по-сериозен случай от миналата година, при който детето също е било прието по спешност в болницата.

След като отново се стигна до това неприятно положение, на Емануела всеки път ще й се свива корема от притеснение, когато поверява любимото си същество в очевидно несигурните лапи на баща му Митко Динев, чието безотговорно отношение към невинното същество изобщо не се променя към по-добро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !