Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Дъщерята на убития Пелов роди ден след убийството му

отпечатай новината

07.06.2018 16:17 | Видян 3457 пъти

Дъщерята на убития Пелов роди ден след убийството му

Ден след убийството на избягалия затворник Васил Пелов, дъщеря му Вероника роди третото си дете, научи BLife от свои източници в Малта.

23-годишната Вероника узнала от медиите, че баща ѝ е бил е застрелян в късните часове на 5 юни. Няколко часа след това – на 6 юни, от преживения шок получава контракции и е приета по спешност в болница в Малта. На островната държава тя живее от години със съпруга си и майка си.

Тази сутрин (7 юни), Вероника роди третото си дете – момче, със секцио. Майката и бебето са добре, разкриват информатори на BLife.

Рони има две деца от съпруга си Георги (момче и момиче), който е строителен работник в Малта. Майка ѝ също от години се подвизава там, където живее на семейни начала с по-млад от нея сърбин, научи от сигурни източници BLife.

Припомняме, че при престрелка в центъра на Ботевград късно през нощта на 5 юни беше убит избягалият затворник Владимир Пелов. Друг криминално проявен – Марио Панчев, е с опасност за живота. Двамата мъже са стреляли един срещу друг.

Беглецът Пелов е убит на място. Основната версия на разследващите към този момент е неуредени финансови взаимоотношения.

Престрелката стана 63 дни след като Пелов и негов съучастник предприеха безпрецедентно бягство от Централния софийски затвор. Радослав Колев още се издирва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !