Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Новият на Тоца – Ивайло Батинков, женен и с дете

отпечатай новината

07.06.2018 18:00 | Видян 8113 пъти

Новият на Тоца – Ивайло Батинков, женен и с дете

Новият мъж на Антония Петрова всъщност не ѝ е мъж, а най-обикновен любовник с почти нулев шанс за задълбочаване на връзката.

Бизнесменът Ивайло Батинков бил женен, имал дете и изобщо не смятал да се развежда даже и заради бивша миска като Тоца, пише Уикенд.

Познати на любовника разказаха, че той от години кръшкал на жена си, която била толкова широко скроена, че не само прощавала изневерите, но и те вече не ѝ правели особено впечатление. Говори се, че през леглото на Батинков са минали поне половината от оборотните миски и моделки в страната, а освен това – и доста засукани медицински сестри от елитната софийска болница, която доскоро ръководеше.

Антония Петрова най-вероятно е поредната бройка в колекцията му, смятат близки на богаташа.

Големият потърпевш от аферата му бил неговият син. Момчето ходело на училище в елитния Италиански лицей в Горна баня. След като се разчуло за забивката на татко му, станало за смях пред цялото школо. Съучениците всеки ден го бъзикали, питайки дали миската е неговата майка. Заради постоянните подигравки, детето тръгвало за училище със свито сърце и не се знаело как ще се справи с психическия тормоз, който търпи.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !