Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Шварценегер се присъедини към борбата с пластмасата

отпечатай новината

09.06.2018 09:42 | Видян 2278 пъти

 Шварценегер се присъедини към борбата с пластмасата

Актьорът и политик Арнолд Шварценегер се присъедини към глобалната инициатива на ООН за борба със замърсяването с пластмаса.

Инициативата "Beat the plastic pollution" ще се проведе под мотото – "Ако не можете да я използвате отново, откажете я!". Тя е организирана от ООН по повод Световния ден на околната среда, който се отбелязва на 5 юни.

Изписаха Арнолд Шварценегер от болница след сърдечна операция Изписаха Арнолд Шварценегер от болница след сърдечна операция Екшън актьорът и бивш губернатор на американския щат калифорния Арнолд Шварценегер е изписан от болница в Лос Анджелис, където прекара ... Прочети повече Проектът призовава да не се използват пластмасови изделия за еднократна употреба и по този начин да се подкрепи борбата срещу замърсяването с тях, предаде БГНЕС. Шварценегер публикува видео в социалните мрежи.

В него той чупи пластмасова лъжичка, призовавайки хората да заменят пластмасовите предмети с тези от друг материал. "Досега съм използвал пластмасови лъжици, но сега ще ги заменя с метал. Всички трябва да положим сериозни усилия, за да създадем здравословна околна среда, да очистим океаните и да спасим планетата", призова Терминаторът.

Източник: actualno.com
Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !