Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кралица Елизабет II се издаде мрази ли Меган Маркъл

отпечатай новината

08.06.2018 16:10 | Видян 3321 пъти

Кралица Елизабет II се издаде мрази ли Меган Маркъл

Още щом стана ясно, че принц Хари има сериозни намерения към любимата си Меган Маркъл, се появиха всевъзможни твърдения, че кралица Елизабет Втора никога не би позволила американската актриса да стане част от кралския двор, пише БЛИЦ. Но, както на всички е известно, до сватба все пак се стигна.

По време на церемонията погледът на кралицата към Меган бе тълкуван с редица задни мисли. И в повечето от нас остана впечатлението, че Елизабет Втора никак не харесва Маркъл и никога няма да я приеме така, както на нея ѝ се иска.

Едно са предположенията, друго е истината.

Сега Daily Mail обръща внимание на един привидно дребен детайл от интериора на Бъкингамския дворец, който обаче има важно значение именно по въпроса харесва ли кралицата Меган или не.

Като направим сравнение между снимки от залата за официални срещи във времето преди 19 май - денят на сватбата на Хари и Меган, и тези след, виждаме една промяна.

До единия стол, на който често сяда кралицата, върху дървена маса, вече стои снимка на младоженците.

Кадърът е от фотосесията по случай годежа и, очевидно, е поставена на мястото си след сватбата. А допреди това на нейно място стоеше семеен портрет на дъщерята на Елизабет Втора принцеса Ан и нейния съпруг във военни униформи. Ето как Маркъл намери своето място сред любимците на кралицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !