Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нери Оксман заряза Брад Пит, замени го с милиардер

отпечатай новината

14.06.2018 17:02 | Видян 2315 пъти

Нери Оксман заряза Брад Пит, замени го с милиардер

Не са много жените, които с лека ръка биха се отказали от мъж като Брад Пит. Явно Нери Оксман е необикновена.

Спрягана за новото гадже на холивудската звезда е професор в Мазачузетския технологичен институт. За връзка между двамата се заговори през есента, но искрите между тях прехвърчали още през октомври миналата година, когато актьорът посетил нейни лекции.

Оказа се, че Брад Пит няма да последва примера на своя колега и приятел Джордж Клуни да си хване интелектуално гадже извън бизнеса в киното, както той направи с Амал.

Явно Нери предпочете да излиза с друг. Красивата професорка избрала компанията на 52-годишния милиардер Бил Екман. Двамата били забелязани заедно на тенис турнир в Париж миналия уикенд.

Нери била в трибуната и силно подкрепяла своя нов приятел, който участвал на терена, пише Daily Mail. Източници признали, че Оксман не се отделяла от трибуната, за да покаже подкрепата си към мъжа, с когото е и че двамата били открити в отношенията си през целия ден, отбелязва и Page Six.

После двамата се присъединили заедно към парти на турнира като двойка. „Бил спечели мача си и спечели момичето“ – заявил още източникът пред изданието – "Брат Пит ще трябва да играе тенис и да получи още някакви образователни степени, ако иска да впечатли толкова интелектуална жена“.

Що се отнася до холивудската звезда, то той е зает с решаване на въпроса относно попечителството на шестте му деца. Актьорът бе недоволен от факта, че не успява да се вижда с наследниците си, които заминали с майка им Анджелина Джоли за Лондон, където тя работи над продължението на Злодеида.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !