Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма Виктория Бекъм – няма Spice Girls

отпечатай новината

18.06.2018 11:59 | Видян 1672 пъти

Няма Виктория Бекъм – няма Spice Girls

Обещаното турне на Spice Girls, което щеше да донесе на всяка от певиците персонална печалба от 30 млн. британски лири, няма да се състои, съобщи Контактюмзик.

Очакваше се момичешката група да се събере отново за няколко проекта, сред които и световно турне. Макар и Виктория Бекъм да казваше, че няма да участва в турне, останалите - Мел Би, Мел Си, Ема и Гери, се надяваха, че мениджърът Саймън Фулър ще я убеди.

"Те имаха оферта за 150 млн. британски лири да направят турне, което включваше и концерт на стадиона Уембли. При тези условия дори Мел Си, която преди това проявяваше неохота, подписа", каза неназован източник пред в. Сън от сънди. Преди месец Мел Би пък обяви, че всички са подписали договори за завръщането си.

Плановете обаче бързо са се объркали след като станало ясно, че Виктория Бекъм е непреклонна и няма да излезе на сцена с останалите. И сега „спайските“ са с усещането, че мениджърът им ги е използвал, за да се заговори отново за него.

Последното турне на Spice Girls беше през 2007-2008 г. Те не са излизали заедно на сцена от церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !