Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стинг на два биса в Пловдив

отпечатай новината

21.06.2018 12:15 | Видян 1244 пъти

Стинг на два биса в Пловдив

Британската поп легенда Стинг и ямайският му колега Шаги вдигнаха на крака препълнения до краен предел Античен театър по време на първия им концерт в Пловдив преди вечер.

Два часа екзалтираната публика не седна и танцуваше с вечните хитове на рок музиканта, който преливаше от песен в песен, без да прави абсолютно никакви прекъсвания.

Контактът с публиката „бе поверен” на Шаги, който призова за любов и разбирателство между хората без значение националност и цвят на кожата.

По дефиниция, колкото и пъти да гледаш Стинг, винаги ще има с какво да те изненада. Тази година шоуто му е напълно различно с присъствието на реге изпълнителя, с когото записаха цял албум „44/876“. Част от феновете обаче възнегодуваха от постоянното присъствие на Шаги на сцената.

В края на двучасовия хит маратон публиката върна два пъти Стинг на бис. Лично той е избрал Античния театър в Пловдив за своите изяви у нас. Искал да се потопи напълно в неповторимата атмосфера на древната сцена и най-вероятно заради това не бяха взети никакви мерки срещу евентуален дъжд, какъвто се изля над Пловдив вечерта преди грандиозния концерт. Природата обаче беше благосклонна както към двамата музиканти и екипа им, така и към възторжената публика. Стинг не се пощади и изпя най-големите си хитове, както и няколко от песните от новия албум.

Още на втората песен публиката скочи на крака и не седна до самия финал, който бе точно в 22 часа. Всички пееха наред с двамата музиканти и не спираха да танцуват. Античният театър беше толкова пълен, че организаторите „София Мюзик ентърпрайсиз“ бяха сложили столове в оркестрината. Недостатъчните места предизвикаха вълна от недоволство заради дублирани билети. Закъснелите почитатели намираха столовете си заети и им се налагаше да се настанят на далеч по-лоши места. Феновете обвиниха организаторите, че са продали повече места от капацитета на театъра, а цените им съвсем не са ниски – средно 130 лв за пропуск.

Източник: Мonitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !