Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

Зловещо от вилата на Хю Хефнър: "Зайчетата" били държани пияни и дрогирани

отпечатай новината

22.06.2018 13:41 | Видян 1800 пъти

Зловещо от вилата на Хю Хефнър:

Обкръжен от многобройни хубавици всеки ден от сутрин до мрак, Хю Хефнър прекара голяма част от живота си в прословутата си вила със своите "зайчета", пишат американски медии.

Мина по-малко от година, откакто издателят почина на 92-годишна възраст, а вече "зайчетата" решиха да проговорят за мрачната страна на живота с него в документален филм, който се снима в момента.

"Някои девойки се престрашиха да разкажат лоши неща за него. Чувала съм, че много от девойките са били с него в малката стая. Там държеше момичета в тази стая, където трябваше да чакат своя ред за секс. За мой късмет успях да избегна това," казва навремешното "зайче" Карла Хоу.

Още след смъртта на Хефнър, за тъмните му страни първа проговори Холи Медисън, която живяла във вилата му седем години, пише БЛИЦ.

"Преструвах се, че животът ми е съвършен, но бях ужасно нещастна. Вики водеше множество жени в леглото му с единствената цел да не се налага тя да бъде с него," пише Холи в своята автобиография.

"За да преживея нощта с него, трябваше да бъда пияна и дрогирана. Не можех да го избегна и затова единствения начин беше това,", признава и Кандра, която напуснала вилата през 2009 г.

За филма, макар и документален, се търси актьор, който да изиграе Хю Хефнър. Говори се, че това ще бъде Джаред Лето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !