Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Парис Джаксън излиза с 3 жени едновременно?

отпечатай новината

23.06.2018 19:02 | Видян 2489 пъти

Парис Джаксън излиза с 3 жени едновременно?

Парис Джаксън излиза с 3 жени едновременно  - това са моделът Кара Делевин, актрисата Ашли Бенсън и дисководещата Каролайн Дамор, гръмнаха таблоидите.  

По-късно тя отрече информацията пред Gossip Cop, а след това пусна туит, в който обясни, че Каролайн е една от най-добрите й приятелки, която освен, че е хетеро и женена, е и майка на нейния кръщелник. Дъщерята на Джаксън отрече да има интимни отношения и с Кара Делевин.

По-ранните медийни съобщения, в които се казва, че "нещата могат да се окажат доста неприятни, ако Парис не избере едно от тези момичета" е фантазия, която стана реалност за много знаменитости, които не се придържат към хетеросексуалната ориентация. 

Миналия месец  Делевинг бе забелязана да се държи за ръка с Бенсън, докато се разхождат из Ню Йорк. Веднага се появиха слухове за тяхна романтична връзка. Бенсън по-късно сподели снимката в Instagram, като написа: "Сладко, сладко, сладко".

Що се отнася до Дамор, остава загадка как тя се заплита в този слух. Тя е омъжена за съпруга си Боби Алт от 2012 г. а първото им дете Изабела Викинг Алт се роди през 2015 г. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !