Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

отпечатай новината

25.06.2018 10:59 | Видян 4019 пъти

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем.

Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.

Всеки знае кои са Бионсе и Джей Зи, но всъщност двамата са едни от най-предпазливите относно личния си живот знаменитости. През последните години те свалиха малко гарда си в социалните мрежи, но не се знае дори кога точно са се запознали. По думи на поп дивата, това се случва през 2000 г., а рапърът и продуцент твърди, че познанството им датира от 1997 г.

Факт е обаче, че искрата между тях пламва най-вероятно през 2002 г., когато влизат в ролята на Бони и Клайд в едноименната песен на Джей Зи. Бионсе се появява като половинка на рапъра, потвърждавайки спекулациите, че двамата са започнали връзка. През април 2008 г. звездната двойка вдига тайна сватба.

Борбата на изпълнителите на Crazy In Love след това е да се сдобият с наследник, тъй като малко след разходката им до олтара Бионсе прави спонтанен аборт.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !