И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Четирима за 60 лв. на Театър пред театъра

отпечатай новината

27.06.2018 09:59 | Видян 1311 пъти

Четирима за 60 лв. на Театър пред театъра

Ходенето на театър е прекрасно преживяване, а още по-хубаво е, когато е споделено – с близък човек, семейство или компания. Ето защо, в навечерието на най-голямото театрално събитие на открито – ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА, Народният театър прави специален жест към всички, които ще предпочетат да си подарят незабравими вечери на открито в компанията на любимите си хора.

Акцията Заедно под звездите стартира на 27 юни, сряда и ще включва възможността за закупуването на пакет от три билета на обща цена от 50 лв., или на четири билета на обща цена от 60 лв. – така, че да даде възможност на още повече хора да гледат спектаклите от най-добрите места.

Промоцията е валидна само за пакети, закупени от касите на театъра и ще важи до 8 юли включително. Близо 6000 са вече закупените билети за осемте спектакъла под звездите – Калигула на 1 и 2 юли /режисьор Диана Добрева/, Госпожа Министершата на 3 юли /режисьор Недялко Делчев/, Животът е прекрасен на 4 и 5 юли /режисьор Александър Морфов/, Сако от велур на 6 юли /режисьор Бойко Богданов/, Швейк на 7 юли /режисьор Бина Харалампиева/ и Опит за летене на 8 юли /режисьор Стоян Радев/.

Откриването е с концерта-спектакъл „България – земя благословена” на режисьора Борис Радев.Всички, които изберат да прекарат летните си вечери на открито с Театър пред театъра, ще имат шанса да видят едни от най-големите звезди на театъра – Деян Донков, Камен Донев, Георги Мамалев, Николай Урумов, Валентин Танев, Герасим Георгиев-Геро, Параскева Джукелова, Александра Василева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Биляна Петринска, Жорета Николова, Руси Чанев, Мария Сапунджиева, Мария Каварджикова, Лилия Маравиля и много други.

Вече е почти готова и трибуната за зрителите, а строежът на сцената ще започне на 29 юни. Над 1000 са зрителските места, които тази година са още по-удобни, а в най-високата си точка трибуната се издига на 6 метра височина – наполовина спрямо миналогодишната.

Предвидени са и специални места за хора с увреждания. Спектаклите за ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА са с начален час 21:30, а билети все още могат да се купят от касите на театъра и онлайн на www.nationaltheatre.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !