Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето го бебето на Годжи

отпечатай новината

27.06.2018 13:33 | Видян 3138 пъти

Ето го бебето на Годжи

Дъщеричката на басиста на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи буквално му е одрала кожата. В това се увери Галерия, след като първа се сдоби с ексклузивни снимки на малката Цвета. 6-месечната красавица позира заедно с майка си Надежда Дончева и татко си и няма спор на кого се е метнала.

Това са първите фотоси на наследничката на Годжи. Басистът ревниво пази личния си  живот и дори раждането на бебето бе изненада за доста хора. Малко се знае и за годеницата му Надежда, която също упорито се крие от медиите.

По информация на Галерия, Годжи и Надежда сами се грижат за бебето и не търсят помощ от никого. Макар че малката Цвета е кръстена на майката на музиканта, 70-годишната баба Цветана я е виждала едва няколко пъти. Според запознати, свекървата на Надежда никак не я харесвала и още тъгувала по първата си снаха – Даниела.

Припомняме, че Годжи има двама сина от бившата си съпруга Даниела. Волен и Цветомил също не се интересували особено от сестричката си и не симпатизирали на Надежда. Те смятали, че 20 години по-младата годеница на татко им се интересувала само от парите му.

Близки на басиста, които познават добре Надежда, обаче са на друго мнение. „Надето много обича Годжи, личи си от километри. В нея няма злоба и задни мисли, изключително мило момиче“, разказват приятели на Милчев.

Припомняме, че Надежда Дончевa роди на 16 декември миналата година. Хората, които знаеха за предстоящото раждане, се брояха на пръсти. От екипа на Шоуто на Слави разкриват, че Годжи дори не я представил на повечето си колеги. Тези дни Надежда и музиканта станаха кръстници на децата на свои близки приятели. Това е и първата им поява заедно като двойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !