Кой не бива да пости и как може да се...

Приемането на постите като диета за отслабване и голяма...

Фолк певец стана тихомълком баща

Бебетата в музикална компания "Пайнер" се...

Кандидат-айдъли замерят оператори на кастинга в София

отпечатай новината

24.02.2009 10:00 | Видян 3998 пъти | Гласували 1

Кандидат-айдъли замерят оператори на кастинга в София

Неочаквано малък брой кандидати се явиха в третия ден от кастинга за „Мюзик Айдъл“ в столицата. Прослушването се проведе на последния етаж на „Гранд хотел София“ и продължи през целия ден. Повечето от кандидатите нямаха 18 години и просто бяха решили да се „пробват“ без да имат кой знае какви гласови данни, издаде сигурен източник на 19'. 

Продуцентите Иван и Андрей така и не се появиха по време на кастинга, въпреки че по предварителни данни трябваше да дойдат да дадат напътствия на кандидатите. Те пристигнаха с леко кисели изражения едва за съобщаването на резултатите. Чакането на които също беше доста абсурдно. Айдълите висяха пред Народния театър повече от два часа при минусови температури. През това време човек от организаторите крещеше по мегафон дошлите да застанат на няколко крачки един от друг за да може камерите да ги изкарат вместо 300, 1000 души. Нервите на някои не издържаха и към камерите полетяха снежни топки.

„Няма да разберете резултатите, докато не ви чуя да викате силно „Аз съм новият Мюзик Айдъл“, крещеше човекът с мегафона. Те бяха съобщени едва след като се появиха Иван и Андрей. Сред одобрените беше и около 60 годишен мъж, който не изглеждаше особено адекватен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !