Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета Лозанова вдигна сватба в Пунта Кана

отпечатай новината

27.06.2018 14:41 | Видян 2766 пъти

Николета Лозанова вдигна сватба в Пунта Кана

С видео в булчинска рокля и кадър как хвърля букет Николета Лозанова намигна, че тайната ѝ сватба с футболиста Ники Михайлов е повече от закачка. За пореден път хубавицата провокира шум около евентуалната ѝ разходка до олтара, за която няма продвърждение дали е минала или се очаква. Плеймейтката сподели в социалните мрежи клип от церемония, а надписът към него гласи: „Очаквайте скоро“.

Въпреки че публикацията рекламира хотелски комплекс в курорта Пунта Кана, именно там най-оборотната футболна съпруга у нас разбуни духовете, че е казала „да“ на сина на Боби Михайлов. Наскоро тя публикува снимка от екзотичната дестинация с диамантен пръстен, който струва над 50 000 лв.

Феновете се опитваха да отгатнат дали бижуто предвещава годеж или звездната двойка вече е слушала Менделсон в Домникана.

Подобна крачка не е изненада, тъй като наскоро бившата водеща на Папараци сподели, че иска да гушне втора рожба – общ наследник с Ники.

„Готова съм за второ дете и искам да се случи скоро. Липсва ми онази сладка умора от ежедневието, в което присъства бебче. Усещам, че моментът наближава!“, разказа пред сп. Grazia 30-годишната красавица.

Двамата отпразнуваха отново пламналата искра в отношенията си в края на 2016 година с любовен воаяж до Малдивите. Известно време след това Лозанова продължи да пали любопитството, като пусна закачлив кадър в Инстаграм от банята в тузарския апартамент на Михайлов в столичния квартал Лозенец. Те официално потвърдиха романса си в публичното пространство на последния рожден ден на Ники, когато Лозанова го изненада с пищен купон в няколко столични клуба.

Спекулации, че моделът и вратарят на турския тим Мерсин чакат бебе започнаха още миналото лятото. Тогава чаровното миньонче отново провокира с нестандартна фотография и надпис „Ям за двама“ по време на почивка в гръцкия курорт Санторини.

Припомняме, че Лозанова вече възпитава дъщеричка – Никол, плод на любовта ѝ с футболиста Валери Божинов.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !