Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Дения Пенчева на коктейл на кувейтското посолство

отпечатай новината

24.02.2009 11:30 | Видян 5623 пъти | Гласували 2

Дения Пенчева на коктейл на кувейтското посолство

Новата романтика в българския фолклор Дения Пенчева бе гост на ежегодния коктейл на посолството на Кувейт, който се състоя в ресторанта на Кемпински Хотел Зографски миналата седмица.

Очарователната изпълнителка на „Стани, моме да заиграш” /remix/ отново запленила всички присъстващи с неустоимия си чар. Тя се запознала с извънредния и пълномощен посланик на Кувейт в България – Н.П. Ахмад Абдула Али Бу Зубар. Фолклорната изпълнителка дори получила извънредното право да се снима с Н.П. посланика, въпреки че това се забранява на всички медии, освен при наличието на специално разрешение. Д-р Мохамед Халаф – парламентарен кореспондент на вестник „Altawan” помогнал на Дения Пенчева в комуникацията й с Н.П. посланика, на който певицата подарила CD със свои песни. Самият кореспондент на влиятелната в Кувейт медиа помолил Дения да даде интервю за вестника, посветено на кариерата й на фолклорна певица.

Дения се запознала и с д-р Петър Берон, с който също си спечелила правото да се снима, но този път благодарение на чаровната си усмивка. Реакцията на известният български учен и политик, който се отличава и с неподправено чувство за хумор била: „Ето, заради тази снимка може и да се разведа”J

След коктейла талантливата фолклорна изпълнителка сподели:

„За мен е огромно удоволствие да бъда част от такива културни събития. Те предоставят възможността за запознанства с много изключителни и уважавани хора. А навлизайки в този свят един млад човек може да научи много.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !