Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гришо плаче за Шарапова

отпечатай новината

29.06.2018 15:22 | Видян 2398 пъти

Гришо плаче за Шарапова

Неприятен жребий изтегли за Уимбълдън първата ни ракета Григор Димитров. Той ще се срещне с носителя на титли от Големия шлем Стан Вавринка, който по ирония на съдбата го смени на турнира в София през зимата, откогато тръгна лошата серия на Гришо, продължаваща вече половин година.

Много по-неприятната новина за нашия е, че в Лондон се завръща след дълго отсъствие и Анди Мъри, Джокович също го направи неотдавна, Нишикори влиза в отлична форма, а това означава, че десетката на световния тенис ще отеснее за възползвалите се от едновременното излизане от играта на шестима големи, от което най-много се възползва именно Димитров.

Според статистиката все пак Вавринка е единственият от тях, срещу когото българинът, който нарича свой дом Монте Карло, има положителен баланс. Вместо да се съсредоточи върху неубедителното си представяне, Григор дава интервюта във фешън издания.

Пред MR Porter той заявява, че бил "уморен от всичко" и се впуска в мелодраматични разкази за своите лични отношения с Шарапова и други, което не е особено подходящо представяне на един мъж и световен спортист. Особено в комбинация с поредната му манекенска фотосесия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !