Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ники Кънчев: Важно е един водещ да не е педал

отпечатай новината

13.01.2008 09:00 | Видян 18807 пъти | Гласували 14

Ники Кънчев: Важно е един водещ да не е педал

Какво правихте толкова месеци “извън телевизора”?
След последните ми изяви правех доста неща – секс, почивка, море. Бях отново на нашето си красиво моренце – Созопол, Каваци, Смокиня. Отскочих до Букурещ за извънземното шоу на Ролинг стоунс, озовах се на 2 метра от тях на стадиона. Сякаш виждах живи богове, повярвайте ми.  Целият септември обаче ми беше отдаден на най-новото реалити шоу Островът на изкушението. Бях с екипа в Мексико като консултант на  продукцията. Наблюдавах играта и поведението на две двойки участници. Ето това правех, докато ме нямаше по телевизора – да не забравя и любимото ми Дарик радио, в което водех предавания и поддържах формата, защото за един водещ е изключително важно винаги да е на педал. Не да е педал, а да е на педал, отгоре му, схващате тънката разлика, нали?   
Стартира новият сезон на Стани богат. Освен че голямата награда ще бъде двойна, какви други промени ще има в шоуто?
Шоуто е почти изцяло променено като визия, но естествено си остава класическият стар и добър Стани богат, какъвто хората го обичат и чакат. Честно казано, нямаше ден през тези няколко месеца, през който някой да не ме е питал: Кога ще стартирате пак, кога се връщате на екран и прочие. Явно това предаване е докоснало сърцата и умовете на българите, станало е част от тяхната тв психология и усещане.
Ново ни е студиото, на съвсем друго място е вече, а не в киноцентъра Бояна, както беше досега. Мирише още на чисто и на мокет. Вместо 6 участници, претендентите за митичния Стол на богатството вече са 10, което увеличава шанса на повече хора да седнат срещу мен. Но пък изостря и конкуренцията. Ремиксирани са джинглите и музикалните сигнали. Промени имаме и в екипа – изпълнителен продуцент вече ни е Витомир Саръиванов, когото познавате като водещ на Острова.
Чистак нов ни е четвъртият жокер, който прибавяме към трите предишни любими начини за отърваване на кожата. Сега вече участниците ще могат да ползват Смяна на въпроса. След първата сигурна сума този жокер ще им дава правото, когато не знаят отговора на някой въпрос, да го сменят и да се отърват от него.
Какво друго ново?Ами да, както ти каза –парите!!! Единственото старо нещо в този нов букет емоции съм аз. Дано не излезе прав онзи вечен лаф, за новите тв бардаци със стари водещи –ха-ха...     
Бихте ли участвали с приятелката си като двойка на Острова на изкушението, ако имаше възможност? А като изкусител?
Не, не бих участвал, защото на въпросите, които се поставяха на Острова на изкушението, аз съм си отговорил. Знам, че винаги в живота идва някакво ново Изкушение, след него ще дойде още по-младо или пък ъпгрейдвано от майсторите пластични хирурзи. Е, и к’во, всеки път да почваш играта отначало? Докъде ще стигнеш така?! А какво ми е интересно да опитам? Ще ви кажа – предизвикателството за мен е да се поставя в някакво друго истинско реалити – примерно като волейболна среща, в която участват бивши волейболисти или волейболистки, които играят на високо ниво. Или подобна футболна среща. В живота си на няколко пъти съм изпитвал себе си по този начин и е неповторимо. Това ме влече наистина. А според теб сега, като съм отслабнал с 10 килограма, ставам ли за изкусител? Кой би ми се вързал?
С Даниела имате връзка от доста време... Кога ще има сватба?
Ей, бързо ме върнахте на земята! Приземихте ме с един шут! Тъкмо се бях размечтал по изкусителките...Когато има някаква новина, Слава ще е първото списание, което ще научи. Главният ви редактор Борис ни е личен приятел.
Каква е тайната на дълготрайните отношения? Във вашия случай какво е нещото, което ви държи заедно?
Ами не знам как на това нещо му викат другите хора, ние го наричаме любов.
Какво е позволено и какво е забранено във връзката Ви?
Няма забрани и няма някакви ограничения. Не сме фирма да гледаме кой кога влиза в офиса, дали пуши на работното си място и дали води лични разговори по служебния телефон. По-скоро има компромиси, свързани с работата ни, защото понякога ангажиментите са повече от свободното ни време и това създава проблеми.
Как се чувствахте като гост на Азис в неговото шоу по ТВ2?
Беше ми много интересно. Азо, естествено, беше притеснен, защото това беше съвсем в началото на тв кариерата му на водещ и оказа влияние върху целия разговор. Иначе стана готино и хората са харесали шоуто. Учих го да играе волейбол и той веднага се наведе в точната поза. Готин е, много талантлив, но ще му бъде много трудно, докато навлезе в тв бизнеса. Ще му трябват години, а дали той ще има това търпение и време?  
Как се навихте да водите новогодишната програма в Дупница, кой Ви покани?
Навих се бързо, защото Дупница е част от Рила. А  Рила е в сърцето ми вече няколко години. Дупница е сред най-интересните градове в страната, хората там са от сой – горди и независими. Точно като мен. Или поне аз се опитвам да бъда като тях. Имат новоизбран кмет - господин Атанас Янев, който е известен в града общественик и бизнесмен, църковен настоятел и голям дарител. Той ми се обади да ме покани лично и нещата се уредиха бързо. Наско ръководи сдружението Обединение за възраждане на Дупница и има частна фирма Специалремонт за производство на машини за енергийната промишленост и предприятие за бутикова дамска конфекция за Западна Европа. Кметът явно бе решил да подари на дупничани една истинска Нова година и бе украсил страхотно центъра на града седмици преди празника. В тържеството се включиха още куп звезди – Анелия, Николина Чакърдъкова, група Те с новото си лице и глас Преслава Пейчева. Стана голям купон, защото тази година се навършват 30 години от историческата победа на стадиона в Дупница на местния Марек, който през 1978-а отвя колоса Байерн с 2 на 0. Даже със заместник - кмета госпожа Силвия Балинова дискутирахме идеята да се направи бенефис и голямо тържество по този повод през есента, когато е 30-годишнината.
Къде ще си почивате през януари?
Да се надяваме, че ще намеря малко време и ще изневеря на ... Рила с Пирин. Бях уплашен от масовото строителство в Банско, но преди 2 седмици отново попаднах там. Изключително ми хареса космополитната атмосфера на това място. Казах си: “Да, умират някои градове, села обезлюдяват, но ето и обратното – Банско, Слънчев бряг са чисто нови градове, изградени върху голата земя”. Водих откриването на най-новия петзвезден апартхотел Лъки Банско. Шашнах се от атмосферата и стила, които собствениците му Борислав Малинов и Биляна Гаджева са успели да вложат в него. Това определено е топхотелът на този и следващите няколко сезона. Мисля да им отида на гости за 4-5 дена.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !