Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Джеймс Блънт се докосна до българската публика

отпечатай новината

24.02.2009 15:00 | Видян 2393 пъти

Джеймс Блънт се докосна до българската публика

Джеймс Блънт - една от най-новите звезди на британската музикална сцена бе специален гост в зала 1 на НДК снощи, 22 февруари. Певецът излезе на сцената под ослепителните светлини на прожекторите малко след 20 часа.

Публиката бе приятно изненадана от специалните визуализации, които се сменяха при всяка песен на младия изпълнител. Многократно в паузите между песните близо 4000-ната публика нестихващо пееше „Happy Birthday". За съжаление Блънт предпочете да се придържа строго професионално към програмата си и не спря нито за миг, за да благодари на феновете си. На вчерашната дата музикантът навърши 35 години.

Джеймс Блънт не пропусна и да хвърли охраната си в шок и докара фенките си до истерични писъци, когато скочи от сцената и се разходи сред препълнените първи редове на залата. Там бяха забелязани и известни български изпълнители като Мария Илиева, Графа и Нина Николина.

Истинската кулминация на шоуто обаче остава изпълнението на популярния хит "You are beautiful". Това накара публиката пее с пълно гърло заедно с изпълнителя.

Силно влияние привлече и изпълнението на „Because I love you", когато Блънт внезапно скочи върху пианото, на което до преди миг свиреше и започна да лудее на сцената като истински рок изпълнител.

За да допълни истерията в залата и като за финал британецът облече фланелка с цветовете на екипа на българския национален отбор по футбол. На тениската ясно се отличаваше заветния номер 9, с който играе Димитър Бербатов, само че вместо името на родния футболист над номера на екипа пишеше Джеймс.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !