Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Бионсе отведе Глория Петкова в Рим

отпечатай новината

10.07.2018 09:59 | Видян 3084 пъти

Бионсе отведе Глория Петкова в Рим

Бременна в осмия месец, моделът Глория Петкова отпътува към Рим, за да се наслади на концерта на Бионсе и Джей Зи, част от съвместното им турне Bey and Jay On the Run.

За музикалното си пътешествие загатна самата красавица, като публикува поредица от кадри в социалните мрежи.

В Ботуша тя остана в продължение на няколко дни, като най-вероятно компания в пътешествието ѝ прави съпругът ѝ Димитър. Двамата си казаха заветното „да“ преди два месеца на бляскаво празненство в двореца Евксиноград.

На тържеството бяха поканени единствено близките приятели и роднини на младоженците. Глория, която разнообрази живота в къщата на Вип Брадър преди няколко сезона с крясъци и набеждаването на Емануела за компаньонка, плануваше да се разходи до олтара на българска територия въпреки честите си ангажименти зад граница, за да може на големия ден да присъства и бабата на модела, която е много възрастна и не може да пътува.

Годежния си пръстен Петкова, която се подвизава още като диджей, дизайнер и художник, тя получи като подарък за рождения си ден през миналия октомври. Преди съдбоносния въпрос Димитър я изненадал със самолетна разходка над Седемте рилски езера, а след това и с романтична вечеря в хотел, пише Монитор. Стаята била обсипана с рози, а той спазил традицията да падне на едно коляно.

Междувременно Бионсе и Джей Зи послужиха като притегателна сила и на друга родна звезда. Рапърът Явор Янакиев, по-познат на редовия зрител като 100 Кила замина преди дни за Милано, за да присъства на големия концерт на звездите.

„Поздрави на всички българи тук, в Милано, и този стадион си го пожелавам и за мене“, пожела си във видео в социалните мрежи изпълнителят на 100 гайди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !