На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Тото пред меле в клуб заради жена

отпечатай новината

10.07.2018 16:43 | Видян 2038 пъти

Тото пред меле в клуб заради жена

Победителят от последния сезон на ВИП Брадър – Тото от Скандау, без малко да спретне истинско меле в столичен клуб.

Певецът сваля всички жени, като няма проблем и с това да бъдат обвързани. Точно на такава девойка попадна наскоро и бе готов да се сбие с гаджето й, за да може той да си тръгне с нея. Откакто приятелката му Яна го заряза заради изневяра, той тотално се е отдал на разврат с различни момичета.

Репортер на в-к Шоу се засече с любимеца на тийнейджърките в столичен клуб, където се разигра грозна сцена с участието на Тото. Изглежда, че той е бил на лов в заведението – свалял е всяко едно момиче на територията. След като овършал масите, най-накрая си намерил приятна компания. Девойката бързо зарязала своите приятелки и се настанила при Йонислав.

Последвали прегръдки, целувки, а той дори започнал да я хапе по врата. Не след дълго тя си тръгнала сама, без него. Вбесен от развоя на нещата той тръгнал да лови следваща плячка. Само че изпробва сваляческите си умения с обвързана жена, която дори била в компанията на гаджето си.

Няколко пъти Тото бил предупреден да се оттегли, но той бил като невменяем и започнал да предизвиква приятеля й. Наложило се и намесата на охраната, която едва удържа пияния и агресивен певец.

„Не ме интересува с кой е, искам я!“, крещял той, без да се интересува, че ще събере всички погледи в себе си.

Дори близките му не могат да го познаят след раздялата с Яна. Той не можел да си прости, че й е изневерил и всяка вечер запивал по клубовете, а след това мачкал чаршафите с различни фенки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !