Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Преслава прекрати майчинството на Деси Слава

отпечатай новината

12.07.2018 10:44 | Видян 3965 пъти

Преслава прекрати майчинството на Деси Слава

Тъмни облаци надвиснаха над главата на шефа на Пайнер Митко Димитров заради тежки проблеми и непредвидени ситуации, които застигнаха най-големите му звезди.

Заради настъпилата криза и оределите редици в компанията инженерът се обадил на прясно родилата Деси Слава и ултимативно настоял тя да се върне на сцената и да поднови скоропостижно участията си.

Деси е в майчинство от миналата есен и планираше да хване пак микрофона чак след година. След строгото обаждане обаче набързо потърсила бавачки за сина си и хукнала по нощните клубове, тъй като имало опасност да изхвърчи от фирмата, пише Галерия.

Бебето ѝ е едва на шест месеца и има нужда от грижите на майка си, но тя се принудила да го остави в чужди ръце. Това от една страна било добре и за нея, тъй като семейният бюджет доста закъсал, откакто тя слезе от сцената. Спешното ѝ завръщане било наложително заради Преслава, която е в отпуск по майчинство.

Златната кокошка на Митко Пайнера чака първото си дете и поне до края на годината е аут от компанията. Преси прибираше най-големите хонорари, а немалка част от тях отиваше в касата на Пайнер.

Другата оборотна певица от фирмата – Галена, врътна кофти номер на шефа си. Тя реши, че ще работи само 3 дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. През останалото време искала да бъде със семейството си и да възпитава сама синовете си. Така тя се разписва с едва 12 участия на месец, което е нищожно за топ изпълнителка като нея.

Мария е изгубила позициите си в жанра и към нея, от страна на клубовете, има все по-малък интерес, почти никакъв. В края на месец май Емилия пък претърпя тежка катастрофа и заради загубата на сина на годеника ѝ, излезе в траур за повече от месец. Преди седмица тя ги поднови, но помолила Митко Димитров да не я затрупва с ангажименти, тъй като е психически нестабилна.

Анелия, Джена и Емануела буквално износиха фирмата на плещите си и бачкат на пълни обороти. Трите вкупом обаче не можели да запълнят финансовите дупки. Шефът на чалгата незабавно трябва да се огледа за нови попълнения, или рискува да фалира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !