Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето и първите снимки от сватбата на Християн и Светлана Гущерови

отпечатай новината

13.07.2018 16:00 | Видян 5464 пъти

Ето и първите снимки от сватбата на Християн и Светлана Гущерови

Снощи с пищно парти в един от луксозните столични хотели се състоя сватбеното тържество на модела Светлана Василева и бизнесмена Християн Гущеров. Двамата подписаха официално преди седмици и Светлана вече е сменила фамилията си на Гущерова.

Младоженците неслучайно са избрали 12 юли за дата на техния празник. На този ден Гущеров навърши 30 години, а неговата любима Светлана не пропусна да го поздрави и още сутринта, въпреки трескавата подготовка за сватбата, тя пусна в профила си в инстаграм прочувствено послание към своя съпруг

На пищното парти са присъствали редица популярни личности, а от публикуваните в социалната мрежа снимки и клипчета става ясно, че за доброто настроение на гостите са се погрижили Васил Найденов, Устата, фолк певецът Илиян.

Двамата са минали през всички ритуали – чупенето на питата,  чупенето на съда, ритането на менчето, рязане на торта, хвърляне на жартиер и т. нат.

Сред присъстващите са били Златка Райкова, Моника Валериева, Ваня Чевренкова, Светският журналист и главен редактор на списания LOVEStyle – Антон Стефанов,светският фотограф Георги Малев,известният коафьор и близък приятел на Светлана – Ивайло Колев.

Още снимки от сватбата можете да видите в нашата Галерия !

Източник: vihrapetrova.com
Снимки: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !