Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Валят смъртни заплахи за Ваня Джаферович

отпечатай новината

17.07.2018 15:43 | Видян 2214 пъти

Валят смъртни заплахи за Ваня Джаферович

Реалити звездата Ваня Джаферович получи смъртни заплахи, след като ожесточено защитаваше родината си Хърватия на Мондиал 2018 в мача срещу Русия.

За минути фейсбук профила му прегря от хейтърски коментари и съобщения, но най-много го изненада писмо от учителка от Свищов, която го кълне да умре. Жената се казва Стефана Митева и е открит русофил. „Мислех си, че си класен футболист и голям човек, а ти си бил гнида, нищожество. Дай Боже, да не те сполети съдбата на избитите в Украйна. Но Господ забавя, но не забравя и удря върху най-милото“, пише даскалицата, цитира „Шоу“.

Повод за избухването на госпожата е пост в личния профил на бившия футболист – „Победа срещу Русия, би била голяма победа за Хърватска и не само в спортен аспект. Един режим и една идеология, която мачка народа и народи от памтивека, която не позволява на човека да мечтае, не заслужава нищо друго, освен да бъде смачкана и тя сама“. Очакванията за триумф на Ваня и родината му се оправдаха.

А за Стефана се разбра, че често отправя обиди и клетви в социалната мрежа. Преди четири години засипала с ругатни жена, която не искала да я приеме в приятелите си във фейсбук. Нейни съграждани твърдят, че дамата имала разни мозъчни отклонения.

Ваня Джаферович  се отказа от треньорския пост и работи по нов проект – реалити предаването „Максимално отмъщение“, което ще бъде предназначено за разпространение в онлайн среда.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !