Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изтича ли времето на Мелания като г-жа Тръмп?

отпечатай новината

23.07.2018 17:14 | Видян 2468 пъти

Изтича ли времето на Мелания като г-жа Тръмп?

Не знаем дали първата дама на САЩ е най-красивата президентша в света, както твърдят, но със сигурност е една от най-разкрепостените. Още в разгара на президентската кампания на Доналд Тръмп в медиите излязоха еротични снимки на словенката, заснети през 1996 г. за популярно списание.

На кадрите 25-годишната тогава Мелания не само позира гола, но и в компанията на своя колежка, с която се впускат в интимни игри. И това съвсем не бяха единствените ѝ подобни фотоси. Тези провокации не притесниха съпруга ѝ, който обича да споделя интимни подробности като например колко добра е жена му в леглото, пише сп. Story.

Мелания също не се свени да разкрива лични пикантерии: „Правим секс поне веднъж на ден. Понякога дори повече“, заявява тя.

Медиите се вълнуват от Мелания от момента, в който тя стана официално гадже на милиардера. Двамата се запознават през 1998 г. на парти в Ню Йорк, на което Тръмп се появява в женска компания, но на мига се влюбва в Мелания и ѝ иска телефона. Тя отказва да му го даде, тъй като разбира, че е обвързан.

Тогава Доналд, който все още е официално женен за втората си съпруга Марла Мейпълс, сам предоставя на словенката своите координати. След няколко дни се чуват и оттогава са заедно, а бляскавата им сватба през 2005-а е сред най-коментираните в света.

„За да се омъжиш за човек като Доналд, трябва да си наясно със себе си. Трябва да бъдеш много силна и умна. За да може и той да е наясно, че може да разчита на теб“, споделя Мелания.

Към бляскавия живот моделката се стреми още от малка. Тя се ражда в работническо семейство, но още от девойка никога не излиза от дома си без прическа и грим. Модната ѝ кариера започва, когато е на 16 години.

След като навършва пълнолетие, заминава да работи в Милано, а после в Ню Йорк. Напуска колежа по архитектура и се фокусира върху модната си кариера и стремежа към по-добър живот. Определено не е от жените, които се обръщат към миналото си.

Бившите ѝ познати споделят, че откакто е влязла в хай обществото, не се е връщала в родината си. В своите публични изяви бившият модел винаги се е старала да подчертае колко е интелигентна и как, въпреки че може да разчита финансово на мъжа си, развива собствен бизнес.

В наши дни вниманието ѝ е насочено към проблемите на подрастващите, но всъщност е наясно, че е в ролята на съпруга трофей, бляскава притурка към тщеславния си мъж.

Ала може би времето на грациозната европейка като първа дама изтича. Тръмп винаги е имал слабост към красивите жени и слуховете, че постоянно е изневерявал и на предишните си две съпруги са безчет.

В началото на тази година гръмнаха два поредни скандала с негови предполагаеми любовници – с порнозвездата Сторми Даниел, която твърди, че е правила секс с него през 2006 г., когато той вече е женен за Мелания, и с модела на Плейбой Карън Макдугъл, която пък била с него малко след като съпругата му родила сина им Барън, който днес е на 12 години.

В резултат първата дама не придружи съпруга си на няколко важни събития, а когато се появява с него, отказва да хване ръката му, избягва опитите му да я докосне и изражението ѝ е леденостудено.

В средата на май Мелания претърпя операция по отстраняване доброкачествено образование на бъбрек, а Тръмп я посети в болницата. Дали бракът им вече е само на хартия, предстои да разберем.

Самата Мелания изтъква, че и със съпруга ѝ са независими хора и се стремят да си предоставят пространство. Но според близки на двойката през годините пространството помежду им става все повече. Двамата не се хранели заедно и прекарвали малко или никакво време заедно.

Често били разделени дори и когато почиват. Служители на Белия дом издават, че в момента първата дама се опитва да издигне преграда между Източното крило, което в момента подновява, и Западното, където са офисите на Тръмп и дъщеря му Иванка, с която също не е в топли отношения.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !