Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Mоисей закопа Криско: Той е най-големият използвач

отпечатай новината

25.07.2018 15:26 | Видян 2524 пъти

Mоисей закопа Криско: Той е най-големият използвач

„По-скоро бих се закопал сам, преди да предприема да работя някога пак с Криско! В моите очи той си остава най-големият използвач“, така изригна Моисей, който стана известен заедно с дуетната си половинка Ангел от първото издание на Х фактор.

Момчетата придобиха светкавична популярност след музикалното риалити и последваха редица хитове, продуцирани от Саня Армутлиева и компанията ѝ.

През 2012-а дуетът записа турбохита заедно с Криско Кой ден станахме, а песента не слизаше месеци от челното място на музикалните класации. Но скоро рап приказката свърши. Пръв от Саня си тръгна Ангел, който заяви, че не желае повече да работи за нея и иска да е „свободен“. Скоро след това и Моисей обяви, че прекратява договорните си отношения с компанията, пише седмичник.

Запознати твърдят, че в основата на разбитата кариера на талантливите изпълнители стои именно Криско и интригите, които върти в музикалните среди.

„Времената се менят, парите се въртят“, заявява към днешна дата Моисей, визирайки новите любимци, с които рапърът записва хитове, а именно Павел и Венци Венц, които също работят за Саня.

„Добрата майка не бие детето си, тя му облича тениска на Криско и другите деца го бият“, шегува се пиперливо, но открито Моисей в социалната мрежа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !