Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никол Ричи и Джоел Мейдън имат момиченце

отпечатай новината

14.01.2008 09:51 | Видян 5264 пъти | Гласували 1

Никол Ричи и Джоел Мейдън имат момиченце

Никол Ричи и нейното гадже -рокерът Джоел Мейдън, станаха родители на момиченце, писа PEOPLE.

Харло Уинтър Кейт Мейдън се роди в петък всъщата болница, в която роди своя син Кристина Агилера. Бебчето напусна болницата здраво и весело, заедно с истински щастливите си родители, разказва говорител на семейството.

Ричи, която е на 26 години, призна че е бременна през юли месец в сутрешно ток шоу. По-късно в предаването, Ричи, която се слави с бурното си детство, сподели: Когато разбрах, ч е съм бременна, усетих дълбоко в себе си, че трябва да се извиня на родителите си за всички глупости, които съм правила. Не веднъж съм ги изправяла на нокти.

Бащата на детето, 28-годишният фронтмен на група As for Good Charlotte, сподели пред people, че няма търпение да стане баща. Да имам детенце е най-вълнуващото, което ми се е случвало до сега, сподели Мейдън.

Планът на младите родители е да научат малката да бъде великодушна и благородна. През декември двойката създаде фондацията Ричи Мейдън, с цел да подпомогне по-бедните. Искаме детето ни да бъде част от обществото и да носи отговорност, сподели таткото.

Сега пред младите родители остава да насрочат дата за сватба, но през септември Мейдън каза, че бракът е част от бъдещите има планове. В момента наш приоритет са бебето и семейството ни, само за това мисля. Влюбени сме и сме истински щастливи.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !