Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Нападнаха репортер заради МЕГЗ

отпечатай новината

28.07.2018 09:13 | Видян 2211 пъти

Нападнаха репортер заради МЕГЗ

Младият репортер Боби Борисов, по-известен като Star Reporters направи голяма грешка да се опита да критикува риалитито на Мегз, продуцирано от Нова Телевизия. Репортерът записа кратко видео в инстаграм, в което казва, че риалитито му се струва безсмислено. С тази си постъпка той изправи срещу себе си голямата армия на най-известната риалити звезда у нас.

Навсякъде из нета се появиха негови колажи като маймуна и “Чибурашка”. А феновете на най-гледаното шоу в момента у нас с право го разкритикуваха като го попитаха - той на какво е научил младите. Нещо повече изглежда армията от фенове на Мегз е толкова отдадена към нея, че профилът на репортерът е бил докладван хиляди пъти и беше спрян за около час от социалните мрежи.

Последва и хейт вълна за уменията му като репортер. “Ти освен да се подиграваш на хората друго не правиш”, “лесно е да иронизираш, отиди ти ги научи на нещо”, “Сега говориш, а като срещнеш Мегз пак ще си глътнеш граматиката и ще млъкнеш, защото е 200 пъти по-умна от теб и няма какво да й кажеш” - са само малка част от ужасните обиди, които заваляха по адрес на репортера.

Припомняме, че същият репортер беше пуснал интервю с Каканашева, в което тя буквално не му даде думата и го накара да изглежда смешен пред цяла България. После той написа извинителен коментар в профила си като сравни МЕГЗ с неразбрания гении на Мариус Куркински. Изглежда сега Боби отново търси конфронтация с Мегз. Засега красавицата, за разлика от феновете си мълчи. Но до колкото я познаваме няма да остане длъжна за дълго.

Към казуса се присъедини и Сузанита. Тя сподели видеото с хилещи се емотиконки, с което неформално подкрепи репортера. Припомняме, че само до преди месец Сузанита също беше част от проекта “Ангелите на МЕГЗ”, но МЕГЗ я изключи заради голи снимки и употреба на наркотични вещества. После с Нова Телевизия обявиха, че не могат да застанат зад подобно поведение и че са опитали да помогнат на обърканата, млада изпълнителка, но тя е отказала каквато и да е помощ.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !