12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Анджелина напада Джордж Клуни заради Пит

отпечатай новината

27.07.2018 11:17 | Видян 2583 пъти

Анджелина напада Джордж Клуни заради Пит

Холивудската красавица Анджелина Джоли има черен списък с врагове, на които готви отмъщение. В него влиза колегата ѝ Джордж Клуни, който е подкрепил бившия ѝ съпруг Брад Пит по време на бурния им развод.

Всъщност близки до актрисата издават, че тефтерчето на срама е пълно със знаменитости, за които смята, че са я предали по време на  раздялата ѝ със звездата от Съюзени. Източниците споделиха пред в. Сън, че първи в списъка е Клуни, а веднага след него се нарежда съпругата му Амал.

Причината – Анджелина  очаквала Джордж да подкрепи дългогодишния си приятел, но от адвокатката очаквала женска солидарност. По техни думи фактор е и фактът, че Анджи смята Амал за конкуренция в светските среди. Феновете побързаха да сравнят дъщерята на Джон Войт с героинята ѝ Злодеида, а последвалите епитети са „побъркана“, „невротична“ и прочие.     

                            
Припомняме, че наскоро се заговори, че Джордж Клуни се опитва да събере отново Пит и бившата му Дженифър Анистън. „Джордж винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, издаде тогава близък до Пит.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !