Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Джена Дюан остана гола

отпечатай новината

30.07.2018 10:31 | Видян 1801 пъти

Джена Дюан остана гола

37-годишната Джена Дюан е истинска богиня, когато е без дрехи.

Тя позира гола за списание Women’s Health и резултатът е “глей как са прай”. Актрисата и бивша съпруга на Чанинг Тейтъм неотдавна бе атакувана от интернет потребители за това, че е публикувала своя снимка по бельо. Струва ни се, че новата ѝ фотосесия е отговорът, който има за въпросните фенове.

“Много хора смятат, че когато родиш дете, трябва да се простиш със сексуалността си. Не и аз обаче. За мен това да станеш майка е изключително секси”, казва Тейтъм, която има от Чанинг 5-годишна дъщеря.

Джена е свикнала да не се срамува от тялото си, тъй като танците от много години са голямата ѝ страст. “Докато танцуваш, обикновено не си покрит с дебели дрехи. Това те научава да не бъдеш срамежлива”, казва убийствено красивата бивша съпруга на един от най-желаните мъже в света.

Последствията от развода

Разводът им, макар и приятелски, не е минал без сътресения. “Болезнено е да преминаваш през толкова голяма промяна и през това време целият свят да има мнение по въпроса,” не крие Джена.

“След раздялата чувствам, че бързо израствам”, разкрива тя. “Сегашното ми положение е новото нормално и мисля, че всички ще успеем да свикнем с него”. Джена и Чанинг бяха смятани за едно от най-стабилните семейства в Холивуд. Именно затова новината за раздялата им през април остави почитателите им много изненадани.

“Нормално е една връзка да приеме с времето нова форма, която в действителност е по-добра и за двете страни. Мисля, че точно това шокира всички – фактът, че един развод може да бъде нещо положително,” споделя Джена. “Точно това се случи с нас двамата”.

В медиите след обявяването на развода циркулираха различни слухове за това каква е причината за него. Повечето сочат Чанинг като виновник. Говореше се, че в последните години актьорът прекалявал с алкохола и не само. Чанинг Тейтъм пиел много и флиртувал с други жени.

Снимките на Джена може да видите ТУК!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !