Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гери-Никол: Бих се снимала без дрехи

отпечатай новината

31.07.2018 16:06 | Видян 2000 пъти

Гери-Никол: Бих се снимала без дрехи

Гери-Никол с типичното си самочувствие, което идва в повече на някои от колегите ѝ, обясни какво всъщност иска да каже с новата си песен Над закона.

„Не само се обявявам, аз съм над закона в музикалния бизнес. Това е така, защото не принадлежа към никоя псевдо музикална компания, с която трябва да се съобразявам и от там да ми се налага определен стереотип и виждане за презентация на моята музика.

Аз избирам кога да представям музиката си пред обществото, как да изглежда клипът, визиите, всичко зависи изцяло от мен и от моя екип. Аз създадох новата вълна в България, с която млади артисти презентират творчеството си и го представят в собствени канали в YouTube, без да се съобразяват с други лейбъли, които им налагат ограничения и не им позволяват да се развиват“, категорична е тийнсензацията.

Репортер на в-к Шоу я пита и какво намекват артистите, които възпяват наркотиците. Тя например в Над закона пее: „Аз ги карам да танцуват даже и без кока“. Гери уточни, че всеки пее за това, което иска.

„Колегите ми пеят как ще се употребяват въпросните вещества, а аз пея как хората ще танцуват без тях, защото музиката е толкова заразителна, че ги кара да танцуват, да скачат, да са горе постоянно. С „Кока“ може да се визира и „кока-кола“, в която се съдържа кофеин“, остроумничи певицата.

Тя добави, че младите все повече прибягват до опиати, но тя самата не е пробвала.

Дали би стигнала до крайност в провокациите и да се снима чисто гола за еротично списание, Гери отговаря, че това не е провокация, а същността на артиста – да предизвиква хората. Не се е замисляла сериозно по въпроса, но в крайна сметка отсича: „Защо не“.

Певицата обяснява факта, че не спечели Като две капки вода с това, че не е родена да бъде имитатор, а е артист, със строга индивидуалност.

За близостта си с Коцето, Гери разказа, че още преди да станат колеги в Капките, са семейни приятели. Отрича да са нещо повече от близки приятели. Колкото до Златка и провалената им дружба, младата изпълнителка заяви, че двете работят в различни сфери и няма какво да делят. В страхотни отношения са към днешна дата.

Колкото до статиите, които се изписват против нея, Гери изтъкна, че конкретна дама ги поръчва и няма да падне на нейното ниво, за да се обяснява по фалшивите информации.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !