Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Блатечки с главна роля в екшън сериала Пъзел: Похитени

отпечатай новината

01.08.2018 13:49 | Видян 1636 пъти

Блатечки с главна роля в екшън сериала Пъзел: Похитени

Новата суперпродукция Пъзел: Похитени на 7Talents ще завладее феновете с напрегнат екшън, вълнуващ сюжет и звезден каст. Снимките на спиращия дъха уеб сериал вече започнаха, а премиерата на продукцията ще бъде тази есен.

В интригуващия екшън-трилър главната роля е поверена на „лошото момче“ на българското кино и театър Асен Блатечки. Звездното участие в сериала се допълва от талантливия Бойко Кръстанов и прекрасната Мона Гочева.

„Това е първото ми участие в уеб продукция. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са не само по-добре написани, но и по-добре заснети, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на филмово изкуство е в интернет“, сподели за проекта Асен Блатечки, който бе отличен на първото издание на наградите NOVA подкрепя българските филми 2018.

Актьорът добавя, че подобна роля е играл само в чуждестранни продукции и за първи път чете наистина добър български сценарий.

„Моят персонаж сега прохожда в престъпния бизнес. Той е под крилото на героят на Асен Блатечки – Зак, който е негов ментор и го внедрява в престъпния свят. Продукцията ме спечели със сценария на първо място и формата“, разкри от своя страна актьорът Бойко Кръстанов и призова феновете да гледат Пъзел: Похитени.

Сценарият на Пъзел: Похитени е дело на опитен и талантлив екип, работил по екшъна Под прикритие и романтичния Дъвка за балончета. Феновете могат да очакват първия епизод тази есен във Vbox7.com. Те ще могат да гледат сериала веднъж седмично.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !