Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Риана се харесва пухкава

отпечатай новината

02.08.2018 10:03 | Видян 1461 пъти

Риана се харесва пухкава

Поп сензацията Риана няма комплекси относно външния си вид.

Макар дори феновете ѝ през последната година да порицаха наедрялото ѝ тяло, тя се харесва такава, каквато е. Изпълнителката на Diamonds дори се притеснява да започне отново активни тренировки, пише Монитор.

„Ще се върна във фитнеса и прочие, но се надявам да не отслабнат дупето или бедрата ми или която и да е част. Ще изгубя малко килограми, но не много.“, намигна пред британското издание на сп. Vogue тя.

30-годишната звезда се позакръгли след като започна да бори депресията си с парче пица в едната ръка и сладолед в другата. За кратък период от време тя качи близо 20 килограма. Според различни източници, певицата е започнала да наддава след раздялата си с рапъра Дрейк.

„От тогава тя страда в известна степен от депресия, плюс това има голям апетит към тестените изделия, особено през нощта”, издадоха тогава нейни приятели.

Барбадоската красавица, която фенове нагалено наричат Рири, спря и фитнес тренировките, като отстоявала мнението си, че няколко часа, прекарани в залата по танци, са достатъчно физическо натоварване.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !