Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Елена Петрова драпа за диплома от НАТФИЗ

отпечатай новината

03.08.2018 11:33 | Видян 1809 пъти

Елена Петрова драпа за диплома от НАТФИЗ

Актрисата Елена Петрова се натиска за диплома от НАТФИЗ. Боряна от Стъклен дом е самоука актриса, но в последно време дори големият ѝ талант не ѝ позволява да получи желаните роли.

Затова брюнетката решила да използва връзки в академията, така че да я приемат да учи и да завърши по-бързо. Тя дори се примолила на Васил Михайлов да я уреди да взима две години за една и да се явява само на изпити, пише България днес.

„Не ме занимавай с глупости! Ти нали минаваш за палавница, имаш връзки, опитай някой друг да те вреди”, ядосал се не на шега Петко войвода.

Хубавото Ленче решило да се сдобие тогава с дългоочакваната хартийка в НБУ, като била категорична, че там поне ще оценят таланта ѝ. А и смятала, че много по-лесно ще вземе диплома.

Актрисата е учила актьорско майсторство в училище, в легендарната за времето си паралелка Студия 4 С към 22-ро училище в столицата. Тогава тя се запознава и с Васил Михайлов, когото днес моли да я уреди в НАТФИЗ.

Въпреки че паралелката е една от най-добрите школи за времето си, Елена не продължава в театралната академия след това. „Не ме учудва, че не е имала амбиции да кандидатства. Винаги е разчитала мъжете да я побутват напред”, разкрива бившият ѝ приятел — бизнесменът Ясен.

Към днешна дата обаче славата на „артист без образование” застига Елена. И Петрова се принудила да запише висше, иска или не.

„В живота има много случайности и ако не ги хванеш на мига, едва ли ще се появят пак. Така е с мъжете, така е и с ролите”, повтаря често Петрова пред близките си.

Към днешна дата обаче тя е променила мотото си и не разчита вече на късмета. Вместо това реши да става студентка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !