Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Райна си подарява албум и пътешествие за ЧРД

отпечатай новината

03.08.2018 15:37 | Видян 2426 пъти

Райна си подарява албум и пътешествие за ЧРД

Фолкпевицата Райна зарадва феновете си, като обяви, че е почти готова с новия си самостоятелен албум. Дискът, чието заглавие обаче все още не е известно, ще бъде пуснат в продажба тъкмо навреме за 37-ия рожден ден на звездата в края на септември.

Място в него пък ще намерят актуалните хитове на Райна Бразилка и Зле те чувам. Преди официалната премиера на новия албум се очаква на бял свят да се появи и трето парче от него.

“Аз взех тези песни заедно и ги реализирах една след друга. И всъщност третата песен е тази, която аз най-много харесвам, но ми отне най-много време да се измисли текста и да се подготви. Това е песента, на която най-много залагам. Затова нея ще я представя през септември, когато ще излезе и албума. Успоредно искам да пусна песента с видеото и новия ми албум”, обясни певицата пред Планета тв.

Междувременно по повод празника си Райна възнамерява да си подари и ново пътешествие. Изпълнителката на Тежко мина младостта е популярна с екзотичните си екскурзии, като само преди дни се завърна от друга такава – в Сицилия.

„Бих се върнала отново там, защото не съм видяла столицата Палермо, но засега съм си начертала друг маршрут. Набелязала съм Будапеща или Милано“, отбеляза още тя.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !