Муки: Подиграват се с паметта на...

"Подигравка с паметта на Стоянка е да печелят на...

Пуснаха ЛиЛана под домашен арест

Апелативният специализиран съд пусна под домашен арест...

Донков забрани хлапета да гледат жена му без дрехи

отпечатай новината

14.08.2018 09:45 | Видян 1117 пъти

Донков забрани хлапета да гледат жена му без дрехи

Деян Донков забрани на приятелката му Радина Кърджилова да играе без дрехи пред хлапета под 16 години.

Двамата ще участват в театралната постановка Любовникът по Харолд Пинтър и се очаква спектакълът да е с червена точка и проверка на личната карта за изглеждащи достатъчно млади.

Представлението ще се играе в Народния театър, а премиерата се очаква през януари. „Директорът Мариус Донкин ме покани да го разработим около Нова година, заложен е в програмата“, споделя Донков.

Той допълва, че пиесата със сигурност ще бъде за лица над 16-годишна възраст и ще се влиза срещу лична карта. „Изисква се. Не става въпрос за някаква тънка перверзия, а за огромна битка на два свята, нещо много голямо. Не знам доколко ще е скандално, даже тази дума ми се струва доста глупава. По-скоро ще се опитаме да покажем срамотиите си – и нашите, и на другите хора. Онези, за които човек подсъзнателно си казва, че не е такъв, не би го направил така и не е перверзник“, размишлява Деян, цитира Телеграф.

Преди време той спомена, че няма нищо против Радина да се снима гола, но само срещу много солиден хонорар.

Първоначалната идея бе Кърджилова да влезе в главната женска роля, а за мъжката да бъде намерен колега на Деян. Това в крайна сметка не се понрави на Донков и той решил да играе неин любовник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !